Vacature Hoofd Facilitair & ICT (36 uur)

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan 3 maatschappelijke organisaties? En ben jij proactief, planmatig en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan?

Vanwege het vertrek van onze huidige collega zijn wij op zoek naar een Hoofd Facilitair & ICT.

Je komt in dienst van SMO Breda. Deze organisatie valt onder eenheid van bestuur en toezicht met Veilig Thuis West-Brabant en Stichting Vrouwenopvang Safegroup. Dit betekent dat jij werkzaamheden verricht voor deze drie organisaties. Wij werken vanuit de principes zelforganisatie en resultaatverantwoordelijk en beschikken over brede expertise op het gebied van veiligheid, opvang, participatie en herstel (empowering). De 3 organisaties zijn nog in ontwikkeling als het gaat om het behalen van synergetische voordelen op het gebied van kwaliteit en efficiency.

Je functie
Als Hoofd Facilitair & ICT ben je verantwoordelijk voor het (mede)ontwikkelen en uitvoeren van het facilitair en ICT-beleid. Je geeft leiding aan 6 medewerkers. De afdelingen facilitair en ICT maken deel uit van het organisatieonderdeel Bedrijfsvoering (HR, Beleid, Kwaliteit, Control, Secretariaat, Communicatie, Financiën en Zorgadministratie). Samen zijn zij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de primaire processen van de drie organisaties. Je legt verantwoording af aan de adjunct-directeur bedrijfsvoering.

Taken en verantwoordelijkheden
• Samen met collega’s verantwoordelijk voor veiligheid, ICT landschap, onderhoud, inkoop, preventie en continuïteit van de verschillende diensten.
• Schakelen tussen de operationele, tactische en strategische werkelijkheid.
• Regie voeren op het beheer en onderhoud van verschillende locaties (huur en eigendom) en het mede realiseren van nieuwbouw in 2022.
• Adviseren over vastgoedvraagstukken (verbouw/nieuwbouw/verhuis) van locaties.
• Verantwoordelijk voor (inhoudelijke en financiële) meerjarenplanning.
• Onderhouden en aangaan van duurzame relaties met externe dienstverleners en leveranciers.
• Oog voor verbetering van de interne serviceorganisatie.
• Vanzelfsprekend wordt gewerkt vanuit de missie en visie van de organisaties.

Wat heb jij SMO Breda te bieden?
• Je hebt een relevante opleiding op HBO+ niveau; bijvoorbeeld Facility management;
• Je hebt > 5 jaar relevante ervaring;
• Je bent in staat complexe processen en vraagstukken te structureren en prioriteren;
• Je bent resultaat- en verbeteringsgericht en toont initiatief;
• Je kunt verbindend communiceren.

Wat bieden wij jou?
Je wordt ingeschaald volgens CAO Sociaal Werk in schaal 10 (min. € 3142,- en max. €4712,- bij een fulltime dienstverband). We bieden een jaarcontract met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd. Het betreft een dienstverband voor 36 uur per week.

Informatie en sollicitatie
Heb je interesse, maar wil jij liever eerst wat meer weten over de organisaties en de functie? Neem dan contact op met Anne-Will van Dijk, Adjunct-Directeur Bedrijfsvoering, via 076-7820104.

Je kunt tot en met 31 oktober 2021 solliciteren via deze link  d.m.v. je motivatiebrief en curriculum vitae, te richten aan de sollicitatiecommissie.

Op donderdag 4 november vinden de 1ste gesprekken plaats, via Teams. De 2de gespreksronde zal fysiek plaatsvinden op woensdag 10 november.