Vacature Planner (32 – 36 uur)

Veilig Thuis West-Brabant staat voor een veilig thuis voor iedereen. Bij Veilig Thuis kunnen mensen terecht die hulp zoeken of zich zorgen maken over anderen. Wij zetten ons in bij onveilige situaties met betrekking tot huiselijk geweld en kindermishandeling. Het uitgangspunt is om (direct)betrokkene(n) met hun systeem zelf in beweging te brengen tot het creëren van voldoende veiligheid. Daar waar mensen (tijdelijk) niet in staat zijn deze veiligheid voldoende te creëren, bieden wij eerst bescherming. Wij zorgen voor actieve samenwerkingsrelaties met alle partijen die hiervoor nodig zijn. Wij zijn een betrouwbare partner met hoge expertise en hoge kwaliteit.

Veilig Thuis is een lerende organisatie die nog volop in ontwikkeling is. We willen graag dat medewerkers betrokken zijn bij onze ontwikkeling en bieden medewerkers een veilige basis om met plezier te kunnen leren en groeien waarbij we elkaar inspireren en beschermen.

Ben je flexibel, oplossingsgericht én zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van het team zijn wij op korte termijn op zoek naar een Planner (32-36 uur).

Wat ga je doen?
Als planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de roosters van Veilig Thuis West-Brabant. Je bent de schakel tussen medewerkers en managers. Je ondersteunt het primaire proces en zorgt voor een optimale invulling van het rooster. Je signaleert knelpunten met betrekking tot de bezetting en zorgt voor een oplossing. Je hebt overzicht en beantwoordt vragen van collega’s met betrekking tot het rooster, gewerkte uren en verlof. Je adviseert de managers over het planningsproces en capaciteitsvraagstukken.

Wat heb jij te bieden?
Je bent zorgvuldig, proactief en heel goed in plannen. Je vindt het leuk om te puzzelen en bent oplossingsgericht. Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je bent goed in het werken met systemen of kunt dit snel eigen maken. Tot slot heb je kennis van wet- en regelgeving en cao Jeugdzorg op het gebied van roosterplanning.

Wat bieden wij jou?
Veilig Thuis West-Brabant biedt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingeschaald in schaal 7 van de cao Jeugdzorg (minimaal €2415,26 en maximaal €3451,77 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband van 36 uur).
Daarnaast maken 200 verlofuren op jaarbasis, een eindejaarsuitkering, en een reiskosten/thuiswerkvergoeding onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.

In de functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?
Stuur je motivatie met CV uiterlijk 28 augustus naar sollicitatie@veiligthuiswb.nl  t.a.v. Rian Willems (teammanager).